ΚΡΑΤΗΣΗ
Ημ. παραλαβής Ωρα
Ημ. παράδοσης Ωρα
Παραλαβή Παράδοση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ηλικία
ΟΝΟΜΑ
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ.
email
 
     
 
Το νησί της Ρόδου είναι το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου και εδώ οι ήπιοι χειμώνες και τα θερμά καλοκαίρια χαρίζουν ένα από τα πιο υγιή κλίματα της Μεσογείου. Ο θεός Ήλιος κοιτάει το νησί του πάνω από 300 μέρες το χρόνο! Δεν είναι παράδοξο που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης αφού δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο του νησιού που να μην παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Από τα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος αξιοθέατα, τις δαντελωτές ακτές, την Κοιλάδα των Πεταλούδων, τους παραγωγούς τους μελιού, τα συναρπαστικά μουσεία και την πινακοθήκη, μέχρι το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο του νησιού και την Παλιά Πόλη της Ρόδου στο βορειότερο. Tην πόλη της Ρόδου με το λιμανάκι γεμάτο από πολυτελή σκάφη, την νέα και την υπέροχη μεσαιωνική πόλη.


Η Ρόδος είναι παγκόσμια γνωστή εξαιτίας του Κολοσσού της Ρόδου, ένα από τα εφτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Η μεσαιωνική πόλη της πόλης της Ρόδου έχει αναγνωριστεί ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τους επισκέπτες του νησιού που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Τα 2400 χρόνια ιστορίας που έχουν αφήσει σημάδια σε όλο το νησί, σε συνδυασμό με τα αψεγάδιαστα τοπία, τη μοντέρνα υποδομή και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα θα ευχαριστήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε:

Το χωριό της Λίνδου και την Ακρόπολη της Λίνδου με το ναό της Αθηνάς Λινδίας
Τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Την Ακρόπολη της Ρόδου (το ναό του Απόλλωνα) το αρχαίο θέατρο και στάδιο
Τη Φιλέρημο και την αρχαία πόλη της Ιαλυσού
Την Αρχαία Κάμειρο
 
Σε κάθε σημείο του νησιού υπάρχει κάτι που θα δείτε και θα θαυμάσετε σας παραθέτουμε όμως κάποια που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε. Η Ρόδος δεν έχει να επιδείξει μόνο ωραίες παραλίες, είναι το νησί των αντιθέσεων και θα το καταλάβετε όταν δείτε τα ακόλουθα μέρη.

Το χωριό της Λίνδου (από τα πιο όμορφα χωριά της Ρόδου)
Η Κοιλάδα με τις Πεταλούδες
Οι Επτά Πηγές κοντά στο χωριό Αρχίπολη
Το Ενυδρείο
Οι Πηγές Καλλιθέας με τη μαγευτική τους θέα
Το Πρασονήσι (μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού)
Το χωριό της Μονόλιθου και το κάστρο του
Το μοναστήρι της Παναγιάς Τσαμπίκας και την υπέροχη παραλία
Το πάρκο στο Ροδίνι (πιθανότατα το πρώτο διαμορφωμένο πάρκο στον κόσμο)
 
 
 
 
phone
 
© EXPRESS RENT A CAR | ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 17, 85100 ΡΟΔΟΣ, ΕΛΛΑΣ | Τηλ. +30 2241 0 24672 | email: info@expressrentacar.eu